Ενοικιαζομενα

Όλοι θα έχετε ακούσει για το όμορφο Νέο Μαρμαρά στη Χαλκιδική, γνωστό για τις υπέροχες χρυσαφένιες του αμμώδεις παραλίες. Εδώ, όπου το πράσινο των βουνών που καθρεφτίζονται στο γαλάζιο της θάλασσας, σε συνδυασμό με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, η περιοχή αυτή ισούται με πραγματική τελειότητα. Κάθε επισκέπτης θα νιώσει ότι είναι πραγματικά .... στον παράδεισο.

ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ


Ο Νέος Μαρμαράς είναι ένα χωριό στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στο νομό Χαλκιδικής, Ελλάδα. Το 2001, ο Νέος Μαρμαράς είχε 2.854 κατοίκους, ο πληθυσμός της θερινής ώρας έχει υπολογιστεί σε 20.000. ’ρίσκεται πάνω σε τρεις λόφους, κάτω από τα δύο βουνά, Ίταμος και Δραγουδέλη. Οι κύριες βιομηχανίες είναι ο τουρισμός, η γεωργία (ελιές, κρασί και μέλι), και την αλιεία.
ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ - Χαλκιδική - Ελλάδα
Hotel in Neos Marmaras

ΔΙΑΜΟΝΗ

Με άνετα, ευρύχωρα δωμάτια, όλα με μεγάλες βεράντες, θα νιώσετε εντελώς χαλαρό και στο σπίτι. Έχουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση Plasma, κλιματισμό, πρόσβαση στο internet και ψυγείο. Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία, Χαλκιδική, Ελλάδα
Ενοικιαζομενα
Hotel Seydnaya ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ - Σιθωνία
Hotel Seydnaya Χαλκιδική - Ελλάδα

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΕΛΛΆΔΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΕΛΛΆΔΑ
Η Χαλκιδική είναι μία χερσόνησος της ’ορείου Ελλάδος και είναι μέρος της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Χωρίζεται σε τρία "πόδια" την Κασσάνδρα, την Σιθωνία και τον Άθω στον οποίο βρίσκεται και η αυτόνομη περιοχή του ‘γίου Όρους. Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής είναι ο Πολύγυρος που βρίσκεται στο κέντρο της χερσονήσου.
DETAILS          

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Villa in ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ with TV Hotel in Σιθωνία Χαλκιδική - Ελλάδα with air conditioner Apartments for rent in Χαλκιδική - Ελλάδα with wireless internet Villa at sea in ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ ,Χαλκιδική - Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ, 63081 Σιθωνία
Χαλκιδική - Ελλάδα
(+30)23750 71765 , (+30)6976 770896

CLICK HERE TO BOOK ONLINE

© Copyright 2020 Seydnaya Apartments
Serhan Sandi - Business Registration Number
Αριθμός Μητρώου - MH.T.E.: 09.38.K.12.3K.04931.0.1

Web design by Royalty